top of page
  • gybonhk

Vítejte na našich nových webových stránkách k programu Erasmus+

Aktualizováno: 17. 11. 2023

Vážení přátelé, studenti, kolegové a všichni nadšenci pro mezinárodní vzdělávání!


S velkou radostí vám představujeme naše zbrusu nové webové stránky věnované programu Erasmus+! Tyto stránky jsou místem, kde se můžete dozvědět vše o našich aktivitách a projektech v rámci tohoto prestižního evropského programu.


Na našich stránkách najdete podrobné informace o programu Erasmus+, včetně toho, co tento program představuje, jaké příležitosti nabízí a jak může obohatit vaše vzdělávací a osobní cesty. Přinášíme vám informace o našich aktuálních i minulých projektech, abyste měli přehled o tom, co jsme dosud realizovali a jaké byly naše zkušenosti.


Na stránkách naleznete také zprávy od účastníků programu Erasmus+, kde se naši studenti a učitelé, kteří se zúčastnili programu, podělí o své příběhy, dojmy a zkušenosti. To vám poskytne autentický pohled na to, jak program Erasmus+ mění životy. Dále tu najdete seznam spřátelených škol a představení našeho Erasmus+ týmu, abyste mohli poznat lidi, kteří stojí za úspěchem našich projektů.


Cílem našich webových stránek je nejen informovat, ale také inspirovat a propojovat. Chceme, aby naše stránky byly živým prostředím, kde se můžete dozvědět víc o možnostech, které Erasmus+ nabízí, a kde najdete motivaci k vlastní účasti v tomto programu. Snažíme se vytvořit prostor, kde se můžete spojit s ostatními, kteří sdílejí váš zájem o mezinárodní vzdělávání a kde můžete rozšířit své obzory.


Připojte se k nám v této vzrušující cestě objevování, učení a mezikulturní výměny. Prozkoumejte naše stránky, abyste se dozvěděli více a stali se součástí naší Erasmus+ komunity.


Děkujeme, že jste s námi, a těšíme se na všechny úžasné zkušenosti a příležitosti, které nás čekají.

17 zobrazení0 komentářů
bottom of page